Ευρώπη

Ο Λεκαβίτσιους και το βίντεο με τα «γουρλωμένα» μάτια στη Λάρισα… πήγαν τον Βόβορα στη Νεπτούνας!

Μία τρομερή αποκάλυψη έκανε ο τζένεραλ μάνατζερ της Νεπτούνας, Μαρτίνας Μαζέικα, για τους λόγους που τον οδήγησαν στην πρόσληψη του Γιώργου Βόβορα!

Αποκαλυπτικός για την πρόσληψη του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο της Νεπτούνας, ήταν ο Μαρτίνας Μαζέικα.

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ (2010) και νυν τζένεραλ μάνατζερ της λιθουανικής ομάδας μίλησε στον Τύπο της χώρας αναφορικά με την απόφαση να δώσει τα «κλειδιά» στον Έλληνα κόουτς, τον περασμένο Φεβρουάριο. Στο μεταξύ, η ομάδα με τον Βόβορα στον πάγκο τα πηγαίνει καλά, κάνοντας μάλιστα το 4/4 μέσα στον Μάρτιο.

Αρχικά, ο Μαζέικα αποκάλυψε ότι προτού κάνει επίσημη κρούση στον Γιώργο Βόβορα είχε μιλήσει με τον Λούκα Λεκαβίτσιους. Ο διεθνής γκαρντ είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον 47χρονο κόουτς, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Παναθηναϊκό τη διετία 2017-19.

Ωστόσο, στη συνέχεια ο τζένεραλ μάνατζερ της Νεπτούνας έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για τον δεύτερο λόγο που τον οδήγησε να επιλέξει τον Έλληνα προπονητή για τον πάγκο της ομάδας του.

Αυτός, ήταν η «έκρηξη» του Γιώργου Βόβορα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, όπου εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή, στον τέταρτο ημιτελικό της Stoiximan Basket League απέναντι στη Λάρισα!

Συγκεκριμένα, ο Μαζέικα ανάφερε για το συγκεκριμένο: «Όταν αναζητάς στοιχεία για κάποιον, κοιτάς και στο Youtube. Όταν κάναμε την τελική συζήτηση στο Zoom (σ.σ. διαδικτυακά) είπα στον Βόβορα: “Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο. Έχω δει ένα βίντεο σου πως είσαι έξαλλος και τσακώνεσαι με αντιπάλους. Τι είχε γίνει;” Και μου απάντησε: “Αυτό δεν είναι καλό για μένα ως προπονητή, που κυκλοφορεί ένα τέτοιο βίντεο”, για να του πω από την πλευρά μου: “Όχι, αυτό το βίντεο με έκανε να σε καλέσω! Μπορούμε να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο να κάνεις και στη Νεπτούνας;”».

Η έκρηξη του Γιώργου Βόβορα μετά το Λάρισα-Παναθηναϊκός:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x