Ευρώπη

«Βόμβα» με Τζος Ρίτσαρντσον από Σαραγόσα

Η Σαραγόσα ανακοίνωσε την απόκτηση του ΝΒΑερ Τζος Ρίτσαρντσον.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη απέκτησε η Σαραγόσα. Η ομάδα της Αραγονίας, αντίπαλος του Περιστερίου στο FIBA Europe Cup, ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζος Ρίτσαρντσον.

Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ (1,96μ.) μετρά δέκα χρόνια στο ΝΒΑ με 584 συμμετοχές, στις οποίες είχε 11,5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ σε 28,5 λεπτά κατά μέσο όρο, με Χιτ, Σίξερς, Μάβερικς, Σέλτικς, Σπερς και Πέλικανς.

Φέτος δεν αγωνίστηκε πουθενά, ενώ την περασμένη περίοδο είχε στο Μαϊάμι 4 πόντους, 1,5 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 18,7 λεπτά κατά μέσο όρο, αλλά μόλις 8 συμμετοχές.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x