Ευρώπη

«Βόμβα» στο Κύπελλο από… Πριενάι!

Η άσημη Πριενάι έκανε το θαύμα της ξανά, αφού μετά τη Ζαλγκίρις στα ημιτελικά, κέρδισε τη Λιέτουβος Ρίτας στον τελικό του Κυπέλλου και πήρε τον τίτλο.

Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της κατέκτησε η Πριενάι. Η ομάδα που μέχρι το 2009 ανήκε στη δεύτερη κατηγορία της Λιθουανίας αφού χθες νίκησε με 84-76 τη Ζαλγκίρις Κάουνας στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ολοκλήρωσε τον άθλο της νικώντας 92-91 στην παράταση (κ.α. 91-91) τη Λιέτουβος Ρίτας στον μεγάλο τελικό.

Ο Λαϊμόνας Κισιέλιους με 24 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ, αλλά ο Μιντάουγκας Λουκάουσκις ήταν αυτός που με 15 πόντους και 1/2 βολές στα 1,6’’ πριν το τέλος της παράτασης χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. Ο Χουάν Παλάσιος είχε 28, ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις 25 και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους 15 πόντους για τους ηττημένους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x