Ευρώπη

«Βόμβα»: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Μήτογλου!

Ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που είχε γίνει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε η Αρμάνι Μιλάνο.

Κεραυνός εν αιθρία στην Αρμάνι, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ. Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του Μιλάνου, ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Το τεστ είχε γίνει στις 4 Μαρτίου, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η ιταλική ομάδα έκανε γνωστό πως ο Έλληνας διεθνής πάουερ φόργουορντ, που μόλις προ τριών εβδομάδων επέστρεψε στη δράση από απουσία τριών μηνών λόγω τραυματισμού, τίθεται μέχρι νεωτέρας εκτός αγώνων της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είχε απουσιάσει από τα δύο εκτός έδρας ματς της ομάδας του για την Ευρωλίγκα την περασμένη εβδομάδα απέναντι σε Μακάμπι και Εφές με την ομάδα να αναφέρει πως είχε στομαχικές διαταραχές. Ωστόσο την Κυριακή αγωνίστηκε κανονικά απέναντι στη Βαρέζε για το ιταλικό πρωτάθλημα και μάλιστα ήταν ο κορυφαίος της Αρμάνι.

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα ντόπινγκ στην Αρμάνι Μιλάνο την τρέχουσα σεζόν μετά τον Ρικάρντο Μορασκίνι. Ο τελευταίος, που είχε τιμωρηθεί τον Ιανουάριο με αποκλεισμό ενός χρόνου από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, αποδεσμεύτηκε μόλις χθες από την ιταλική ομάδα. Ασφαλώς η όποια τιμωρία εξαρτάται από τον τύπο σκευάσματος και από το αν κριθεί πως ο αθλητής έχει λάβει απαγορευμένη ουσία εν γνώσει ή εν αγνοία του.

Πιθανή τιμωρία του Μήτογλου θα έχει αντίκτυπο και στην Εθνική ομάδα, καθώς ο 26χρονος άσος αποτελεί βασικό στέλεχος της «επίσημης αγαπημένης» και σίγουρα θα ήταν στα πλάνα του Δημήτρη Ιτούδη εν όψει Ευρωμπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x