Ευρώπη

Εντυπωσιακή πρόκριση για Γαλλία, χαλαρά η Ισπανία

Οσο πιο εντυπωσιακα μπορούσε, η Γαλλία σάρωσε στο Πο τη Βοσνία 92-56 για τη δέκατη αγωνιστική της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και εξασφάλισε την πρόκριση.

Η Γαλλία διέλυσε 92-56 τη Βοσνία στο γήπεδο της Ορτέζ για τη δέκατη αγωνιστική των «παραθύρων» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και με οκτώ νίκες στον δέκατο όμιλο εξασφάλισε μαθηματικά την πρόκριση στην τελική φάση, αφήνοντας τους Βόσνιους στην αγωνία.

Κορυφαίοι των «τρικολόρ» ήταν οι Ουεμπανιάμα με 19, Μπεγκαρίν με 17 και Ινγκλις με 11 πόντους Για τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισαν οι Καμένιας με 20 και Πέναβα με 10 πόντους.

Έπαιξε όσο χρειάστηκε η Ισπανία και νίκησε 84-72 στην Ουέλβα την Ολλανδία του απόντος Γιανίκ Φράνκε του ΠΑΟΚ για την όγδοη αγωνιστική του 12ου ομίλου, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση και αφήνοντας τους «οράνιε» οριστικά εκτός τριάδας.

Για τους πρωταθλητές Ευρώπης, ξεχώρισαν οι Μπριθουέλα με 16, Σάιθ με 12 και Γιούστα, Πάρα με 10 πόντους. Για τους Ολλανδούς, ξεχώρισαν οι Σάφτενααρ με 19 και Ντε Βρις με 12 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x