Ευρώπη

Έφυγε για Ρεάλ ο Λίμα

Την αποθέωση γνώρισε ο Αουγκούστο Λίμα στο τελευταίο του παιχνίδι με την Μούρθια, καθώς ο Βραζιλιάνος φόργουορντ/σέντερ θα μετακομίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι.

Η νίκη της Μούρθια επί της Εστουδιάντες ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Αουγκούστο Λίμα με τη φανέλα της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη. Από το καλοκαίρι, ο Βραζιλιάνος φόργουορντ/σέντερ ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον είχε παραχωρήσει δανεικό μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο 24χρονος αγωνιζόταν στην Μούρθια από το 2013 και τη φετινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους και 6,1 ριμπάουντ, στο ισπανικό πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x