Ευρώπη

Είπε το «ναι» στο Μαυροβούνιο ο Ράις

Την πρόθεσή του να βοηθήσει την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου στο προσεχές Ευρωμπάσκετ γνωστοποίησε ο Ταϊρίς Ράις στον ομοσπονδιακό προπονητή, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς.

Ενισχυμένο με τον Ταϊρίς Ράις θα είναι το Μαυροβούνιο στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς συμπεριέλαβε στην προεπιλογή τον γκαρντ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος τον ενημέρωσε πως θα «κατέβει» κανονικά.

Ο 30χρονος γκαρντ έρχεται από μία μέτρια σεζόν με τους «μπλαουγκράνα», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην περίπτωση που αρνούνταν να βοηθήσει τον αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, τότε ήταν πολύ ορατός ο κίνδυνος να του αφαιρούνταν το διαβατήριο Μαυροβουνίου. Πράγμα, που όπως είναι φυσικό, θα κατέβαζε κατά πολύ το κασέ του, από την στιγμή που οι ευρωπαϊκές ομάδες θα τον υπολόγιζαν ως ξένο και όχι ως κοινοτικό.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x