Ευρώπη

Εκτός μόνο ο Σχορτσανίτης!

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ήταν ο μοναδικός απών από την προπόνηση της Δευτέρας (23/11) ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επιστροφές και επιτέλους… χαμόγελα στον ΠΑΟΚ. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Σούλη Μαρκόπουλο, καθώς τη Δευτέρα (23/11) είδε τους περισσότερους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας ενόψει του ματς με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Μοναδικός απών ήταν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος δεν έχει αναρρώσει πλήρως.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Ρώσους θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (24/11) με μία προπόνηση το μεσημέρι (13:00).

Από ‘κει και πέρα, η άφιξη της ομάδας από την Αγία Πετρούπολη αναμένεται για το βράδυ (22:55) της Τρίτης (24/11), με αυτό να σημαίνει πως θα πραγματοποιήσει μόλις μία προπόνηση το πρωί ανήμερα του αγώνα (25/11).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x