Ευρώπη

Εκτός τελικού η Μπάμπεργκ του πολύ καλού Ζήση από την Μπάγερν

Η Μπάγερν επιβλήθηκε 86-79 της Μπάμπεργκ στον βαυαρικό ημιτελικό του Final Four Κυπέλλου στο Μόναχο. Πολύ καλός, αλλά δεν έφτανε ο Ζήσης.

Σε θέση… βολής για τον πρώτο φετινό τίτλο στη Γερμανία είναι η Μπάγερν. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς νίκησε 86-79 την Μπάμπεργκ στον πρώτο ημιτελικό του Final Four Κυπέλλου που φιλοξενείται στο Μόναχο.

Ο Ντιόν Τόμπσον και ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς είχαν από 16 πόντους, ενώ 14 πρόσθεσε ο Μπράις Τέιλορ και 10 ο Τζον Μπράιαντ για τους νικητές, που την Κυριακή θα αναμετρηθούν με το νικητή του Φράπορτ Σκαϊλάινερς-Άλμπα Βερολίνου (20:00).

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Top 16 ο Νίκος Ζήσης είχε 15 πόντους (2/2 βολές, 2/4 δίποντα 3/5 τρίποντα), 4 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1 λάθος σε 33:49. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είχε 13 πόντους, ενώ άλλους 11 είχαν για την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι οι Ντάνιελ Τάις, Μπραντ Γουοναμέικερ και Ντάριους Μίλερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x