Το μεγάλο «μπαμ» με τον Μάλκολμ Ντιλέινι θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει η Μπαρτσελόνα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.
Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι Καταλανοί θα προσπαθήσουν στο συγκεκριμένο διάστημα να πείσουν τον Αμερικανό γκαρντ να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Άντε Τόμιτς.
Στην περίπτωση που ο Κροάτης σέντερ δεν συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα», τότε οι εναλλακτικές λύσεις είναι οι Μουσταφά Φολ της τουρκικής Σακάρια και ο Ουκρανός Αρτέμ Πούστοβγι της Ομπραντόιρο.
«Αρκετή κινητικότητα αυτή και την επόμενη εβδομάδα στα γραφεία της Μπαρτσελόνα, καθώς μετά την αποχώρηση των Κόπονεν, Βεζένκοφ και Ντιανιέ, η ομάδα ελπίζει να κλείσει τη μεταγραφή του Ντιλέινι, ενώ ακολουθεί και ο αντικαταστάτης του Τόμιτς, εάν δεν συνεχίσει. Ο Φολ αρέσει πολύ και από την περσινή σεζόν ο Πούστοβγι, ενώ ο Μπράντον Ντέιβις απομακρύνεται», αναφέρεται στο σχετικό «τιτίβισμα» της ιστοσελίδας «matealaro.es».
Esta proxima semana sera muy movida en las oficinas del Barca, tras cortar a Koponen, Vezenkov y Diagne el club espera cerrar el fichaje de Delaney, y seguir buscando un relevo para Tomic si este no sigue, gusta mucho Fall, ya del ano pasado y Pustovyi, se aleja Brandon Davies.
— Mate al aro (@matealaro) June 30, 2018
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






