Ευρώπη

Ένας Τζόνσον-Όντομ δεν ήταν αρκετός για τη Σάσαρι!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα πήρε η Ρέτζιο Εμίλια, επικρατώντας 86-80 της Σάσαρι, παρά τη… συγκινητική εμφάνιση του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ.

Αφού κατάφερε να επιστρέψει από το -12 (30-42) του πρώτου ημιχρόνου, η Ρέτζιο Εμίλια επικράτησε 86-80 της Σάσαρι και έτσι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Αραντόρι με 15 πόντους, με τον Νίνταμ να είχε 13 και τους Ντέλα Βάλε και Πολονάρα από 12 ο καθένας. Από τους φιλοξενούμενους έκανε ό,τι μπορούσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ντάριους Τζόνσον-Όντομ με 24 πόντους και 6 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 13-16, 30-42, 59-57, 86-80

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x