Ευρώπη

Επικεφαλής Φενέρ: «Με Ιτούδη και Καλάθη μας περιμένει μία καλή σεζόν»

Σίγουρος για την επιτυχία της Φενέρμπαχτσε τη φετινή σεζόν, με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο, δήλωσε ο επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος, Σερτάτς Κομσούογλου.

Πολύ αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν της Φενέρμπαχτσε, εμφανίστηκε ο Σερτάτς Κομσούογλου, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη φιλική ήττα (93-79) από τον Ολυμπιακό.

Ο επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος του τουρκικού συλλόγου αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του, ενώ τόνισε πως με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο και τον Νικ Καλάθη στο παρκέ, η Φενέρ θα πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σερτάτς Κομσούογλου:

«Στο φιλικό με τον Ολυμπιακό μας έλλειπαν οκτώ παίκτες. Παίκτες που είτε παίζουν ακόμη στο Ευρωμπάσκετ, είτε είναι τραυματίες. Όταν επιστρέψουν, τότε θα έχουμε μία ομάδα που θα σημαδέψει τη σεζόν. Επίσης, στις απουσίες θα πρέπει να προσθέσουμε και τον Δημήτρη Ιτούδη. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο τέλος του μήνα. Δεν αμφιβάλουμε γι’ αυτό. Ήταν ένα καλό ματς.

Θα συμμετέχουμε σε ακόμη δύο τουρνουά. Οι Μαχμούτογλου και Χαζέρ, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την εθνική μας ομάδα, έρχονται. Και Γκούντουριτς επίσης έρχεται. Με την άφιξη των Καλάθη και Ιτούδη θα ξεκινήσουμε τη δουλειά με φουλ ρόστερ. Μας περιμένει μία όμορφη και καλή σεζόν. Το πιστεύουμε αυτό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x