Ευρώπη

Επίσημο: Παρελθόν από ΤΣΣΚΑ ο Κλάιμπερν, ολοταχώς για Εφές

Η ΤΣΣΚΑ επισημοποίησε την αποχώρηση του Γουίλ Κλάιμπερν.

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ μετά από πέντε χρόνια αποτελεί ο Γουίλ Κλάιμπερν. Η ομάδα της Μόσχας επισημοποίησε την αποχώρηση του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές.

Ο 32χρονος άσος κατέκτησε τρεις φορές την VTB League και την Ευρωλίγκα το 2019, όταν και ήταν MVP του Final 4. Συνολικά σε 236 αγώνες είχε 12,9 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο.

«Όλα αργά ή γρήγορα τελειώνουν. Η Μόσχα έγινε σπίτι για μένα και την οικογένειά μου και η ΤΣΣΚΑ μού έδωσε την ευκαιρία να χτίσω την κληρονομιά μου εδώ. Σας ευχαριστώ για όλα και δεν θα άλλαζα τίποτα!», ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Αντρέι Βατούτιν, είπε: «Η αποχώρηση του Γουίλ είναι κάτι που μας φορτίζει συναισθηματικά. Ονειρευόμασταν να κλείσει την καριέρα του εδώ και να αποσύρουμε τη φανέλα του. Η παρουσία του συνδυάστηκε με μεγάλες στιγμής στην ιστορία μας και θα του είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά του. Εκτιμώ πολύ που σε αυτή την πιο δύσκολη σεζόν μας έμεινε και έπαιξε ως το τέλος. Δυστυχώς οι συνθήκες τον αναγκάζουν να φύγει και του ευχόμαστε να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x