Ευρώπη

Επιστροφή Γκέρσον στη Μακάμπι!

Ο Πίνι Γκέρσον επέστρεψε στη Μακάμπι αναλαμβάνοντας ρόλο βοηθού του νέου προπονητή, Γκάι Γκούντες.

Ο άνθρωπος που οδήγησε τη Μακάμπι στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας τρεις φορές και παράλληλα σε έξι πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα… επιστρέφει σε ρόλο βοηθού!

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ο Πίνι Γκέρσον είναι ο νέος συνεργάτης του διαδόχου του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο της ομάδας του λαού, Γκάι Γκούντες. Ο 65χρονος προπονητής, που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό, θα έχει περισσότερο εποπτικό και συμβουλευτικό ρόλο.

«Είμαι σε αυτή την ομάδα από το 1965 σαν βοηθός και ίσως να σταματήσω την καριέρα μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Γκάι Γκούντες να πετύχει στο έργο του. Έχω υπάρξει αρκετό καιρό πρώτος προπονητής στη Μακάμπι και τώρα αυτό τελείωσε. Αν φύγει ο Γκάι Γκούντες, θα φύγω κι εγώ μαζί του», δήλωσε ο Γκέρσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x