Ευρώπη

Προς παραμονή στον Ερυθρό Αστέρα ο Γουάιτ που δεν… καιγόταν ο Ράντονιτς

Ο Άαρον Γουάιτ οδεύει προς παραμονή στον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με τους Σέρβους, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα τον είχε στα πλάνα του εφόσον μείνει στον πάγκο.

Μία ανανέωση παίκτη που «μπλέκει» εμμέσως και τον Ντέγιαν Ράντονιτς αναμένεται να γίνει στον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως αποκάλυψε το «Maxbetsport», ο Άαρον Γουάιτ σκοπεύει να κάνει χρήση της σχετικής οψιόν που έχει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στη Σερβία, όπου στην αρχή της σεζόν στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς έχασε μεγάλο μέρος εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού.

Από 'κει και πέρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η κίνηση αυτή ενδεχομένως να αποτελεί και ένα… σημάδι αναφορικά με την παραμονή του Ντέγιαν Ράντονιτς. Κι αυτό γιατί, ο Μαυροβούνιος προπονητής δεν ήταν πολύ «ζεστός» για την παραμονή του Αμερικανού φόργουορντ και την επόμενη σεζόν, εφόσον και εκείνος θα συνέχιζε στον πάγκο της ομάδας.

Άρα, εφόσον επιβεβαιωθεί η συνέχεια της συνεργασίας με τον Γουάιτ, αυτό δεν ενδεχομένως να σημαίνει ότι δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο με τον Ράντονιτς, ο οποίος φέρεται να είναι στην κορυφή της λίστας των «πράσινων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x