Ευρώπη

Ερτέλ: «Αυτό που έγινε στην Αθήνα μου κατέστρεψε τη σεζόν»

Μεγάλο λάθος χαρακτήρισε ο Τομά Ερτέλ τα… νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα, παραμονές του ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό.

Τις χειρότερες αναμνήσεις ξυπνά η… Αθήνα στον Τομά Ερτέλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «ψυγείο» τον Γάλλο γκαρντ από τότε, καθώς παραμονές του ματς με τον Παναθηναϊκό, για την Ευρωλίγκα, εκείνος είχε διασκέδασε σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο διεθνής γκαρντ εμφανίστηκε μετανιωμένος και αναγνώρισε το μεγάλο λάθος που έκανε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περιπετειώδη αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, ο Ερτέλ μίλησε για το συμβάν στην Κωνσταντινούπολη μετά το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, ενώ στη συνέχεια μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Πήγα στην Αθήνα μία ημέρα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν σε μία περίπλοκη περίοδο, καθώς η ομάδα είχε σερί ήττες. Κατέστρεψαν ό,τι είχα προσπαθήσει να χτίσω σε μία τεράστια ομάδα, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν επιστρέψω στην ομάδα δεν πρόκειται να κάνω ξανά το ίδιο λάθος. Έπειτα από μερικές ημέρες, μιλήσαμε και ζήτησα συγγνώμη. Πλήρωσα για το λάθος μου και ο Πάμπλο Λάσο το δέχτηκε», δήλωσε ο Γάλλος γκαρντ στην «Equipe» για το πειθαρχικό παράπτωμα που προκάλεσε τον παραγκωνισμό του στη «βασίλισσα».

Για την επεισοδιακή αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα: «Γνώριζα ότι οι εκπρόσωποί μου διαπραγματεύονταν με τη Ρεάλ και όχι με την Μπαρτσελόνα. Οι πρώην εκπρόσωποί μου συζητούσαν για τη λύση του συμβολαίου μου με την Μπαρτσελόνα, η οποία περίμενε ότι θα υπογράψω στη Φενέρμπαχτσε. Τότε πήγε με την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη και η Μπαρτσελόνα τα έμαθε όλα παραμονές του ματς με την Εφές».

Για το συμβάν στην Κωνσταντινούπολη: «Περίμενα να μπω στο πούλμαν και μου είπαν ότι θα φύγουν χωρίς εμένα, ενώ μου είχαν κλείσει αεροπορικό εισιτήριο για την επόμενη ημέρα. Εκεί, ήρθε και με πήρε ο Ροντρίγκ Μπομπουά».

Για τις σχέσεις του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Στην Μπαρτσελόνα έφτασα σε ένα εξαιρετικό επίπεδο ωριμότητας, ενώ είχα κατακτήσει και τρία Κύπελλα. Αλλά, όταν ήρθε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν με ήθελε στην ομάδα. Δεν ξέρω γιατί. Θα μπορούσα να είχα φύγει, αλλά ήθελα να αποδείξω ότι κάνει λάθος. Αυτό δεν έγινε και μπήκα σε μία αμήχανη στιγμή. Η άφιξή του στην Μπαρτσελόνα άλλαξε τα πάντα και μετά το περιστατικό στην Κωνσταντινούπολη, δεν μου μίλησε καν. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα και την οικογένειά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x