Ευρώπη

«Έχει συμφωνήσει με τη Ζενίτ ο Ερτέλ και θα ανακοινωθεί μετά το Ευρωμπάσκετ»

Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία του Τομά Ερτέλ με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης από τους Ρώσους, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο παίκτης θα ανακοινωθεί μετά το Ευρωμπάσκετ.

Παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα πρέπει να θεωρείται ο Τομά Ερτέλ.

Όπως αποκάλυψε το «Sport-express», η συμφωνία του Γάλλου γκαρντ με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι δεδομένη, για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο 33χρονος προβλέπεται να πάρει 1,5 φορά περισσότερα χρήματα απ’ όσα πήρε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από ‘κει και πέρα, το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών και αυτή αναμένεται να γίνει μετά την ολοκλήρωση του Ευρωμπάσκετ. Κι αυτό γιατί, με βάση την απόφαση της γαλλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, οι διεθνείς παίκτες ή προπονητές που υπογράφουν στη Ρωσία, θα αποκλείονται από τις εθνικές ομάδες.

Έτσι, η Ζενίτ θα ανακοινώσει την απόκτηση του Τομά Ερτέλ μετά το Ευρωμπάσκετ, ώστε να μπορεί ο 33χρονος να παίξει κανονικά στη διοργάνωση. Από την άλλη, αυτό μπορεί να κοστίσει στον βετεράνο γκαρντ τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, που θα γίνουν στο Παρίσι… Όπως και να έχει από τις 19 Σεπτεμβρίου και μετά, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης θα επισημοποιήσει τον «γάμο» με τον πρώην παίκτη της Ρεάλ.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Ερτέλ, σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η επόμενη σεζόν να τον βρει στη Ρωσία…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x