Ευρώπη

Νέα ανακοίνωση Ερυθρού Αστέρα: «Επιστημονική φαντασία ότι κάποιος διέγραψε ένα κομμάτι του βίντεο»

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με την οποία απάντησε στις καταγγελίες της Παρτίζαν για διαγραφή ενός κομματιού από το βίντεο που απεικονίζει το επεισόδιο μεταξύ Νάναλι και Λαζάρεβιτς.

Ολοένα και αυξάνεται η ένταση μεταξύ Παρτίζαν και Ερυθρού Αστέρα, μετά το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Τζέιμς Νάναλι και του Στέφαν Λαζάρεβιτς.

Πατώντας πάνω στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που κυκλοφόρησαν, οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα ζήτησαν την τιμωρία του Νάναλι, θεωρώντας πως αυτός εμφανώς ξεκινάει το επεισόδιο χτυπώντας τον Σέρβο.

Η Παρτίζαν απάντησε με δική της ανακοίνωση, με την οποία κατήγγειλε πως από το βίντεο είχε «κοπεί» ένα κομμάτι το οποίο θα «ενοχοποιούσε» τον Λαζάρεβιτς, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν τη μάχη... ανακοινώσεων, χαρακτηρίζοντας τη δήλωση αυτή «σενάριο επιστημονικής φαντασίας».

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

«Ο Ερυθρός Αστέρας αναγκάζεται να εκδόσει ξανά ανακοίνωση, γιατί αποδεικνύεται ότι οι ανακοινώσεις είναι ο μόνος τρόπος να αποτραπούν οι αναλήθειες, που πληθαίνουν, και να αποκαλυφθεί στο κοινό τι πραγματικά συμβαίνει!

Η δήλωση που αναφέρει ότι "κάποιος έκοψε ένα λεπτό από το βίντεο" ανήκει στον τομέα του επιστημονική φαντασίας. Ο παίκτης της πρώτης ομάδας του συλλόγου μας, Στέφαν Λαζάρεβιτς, έχει ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της Αρένας του Βελιγραδίου εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, από τον αγών των προημιτελικών της ABA League, κόντρα στην Στουντένσκι (σσ. έχει μεταφερθεί στη Χάλα Πιονίρ).

Βρεθήκαμε στην Αρένα για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα την Κυριακή και δεν έχουμε καμία απολύτως δυνατότητα να επεξεργαστούμε τεχνικά οποιοδήποτε υλικό κάμερας παρακολούθησης από αυτή την αίθουσα, όπως μπορεί να πλάσει η φαντασία οποιουδήποτε! Αν λείπει ένα λεπτό από το βίντεο, θα πρέπει να εξηγηθεί από τη διοίκηση της Αρένας και το τεχνικό επιτελείο της, γιατί ο Ερυθρός Αστέρας δημοσίευσε το πλήρες βίντεο που απέκτησε, όχι την "κομμένη" έκδοση.

Γεγονός είναι ότι ο παίκτης μας, Στέφαν Λαζάρεβιτς, υπέστη δύο χτυπήματα και τραυματισμούς που τον κάνουν να μην μπορεί να παίξει μπάσκετ!

Στόχος ψεμάτων στην ίδια δήλωση βρέθηκε και ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Ντόζερ, αν και δεν ήταν φυσικά παρών όταν συνέβη το περιστατικό (ήταν σε συνάντηση στο γραφείο του προπονητή με τον Γιάννη Σφερόπουλο), αλλά μετά σε μια πολιτισμένη συνομιλία με τον προπονητή της Παρτιζάν (σσ. τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς), που επίσης δεν ήταν παρών στο περιστατικό, συμφώνησε ότι η ένταση πρέπει να κατευναστεί επειγόντως!

Όλα τα άλλα ανήκουν στον τομέα των χονδροειδών ψευδών. Το μόνο αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει διαθέσιμο τον παίκτη της στο τρίτο παιχνίδι των τελικών λόγω των τραυματισμών που υπέστη και ότι ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου μας δεν μπορεί να πάρει ανεξάρτητα τόσο μεγάλες αποφάσεις στη θέση του, όπως να καλύψει ένα τέτοιο περιστατικό!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x