Ευρώπη

Δύσκολα στην πρεμιέρα της σεζόν οι Νέντοβιτς και Ντόμπριτς

Χωρίς τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Όγκνιεν Ντόμπριτς θα ξεκινήσει πιθανότατα τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Ερυθρός Αστέρας.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα ξεκινήσει τη σεζόν ο Ερυθρός Αστέρας.

Οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Όγκνιεν Ντόμπριτς ήταν οι… άτυχοι για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου και είναι πολύ πιθανό να τους στερηθούν αμφότερους στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα κάνει πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου στην Αδριατική λίγκα απέναντι στη ΜΖΤ Σκοπίων, ενώ στις 7 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Για τη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης οι πρωταθλητές θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό (13/10) και με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι άγνωστο θα έχουν τεθεί στη διάθεση του Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς.

Ο Νέντοβιτς ταλαιπωρήθηκε από μία θλάση στη γάμπα κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ με την εθνική Σερβίας και από τότε δεν έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς: «Έχω ξεπεράσει τη θλάση, αλλά θα πρέπει να μπω σταδιακά στις προπονήσεις. Έχω εμπειρία από προβλήματα στη γάμπα, οπότε δεν θα πρέπει να είμαι αφελής και να πάθω κάποια υποτροπή», ήταν τα λόγια του «Νέντο».

Από την πλευρά του, ο Ντόμπριτς χτύπησε στον αστράγαλό του στο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», δηλώνοντας: «Έκανα μαγνητική για να δω το μέγεθος του τραυματισμού. Με την πρώτη ματιά δεν είναι κάτι άσχημο. Έχω ξεκινήσει ήδη πρόγραμμα αποθεραπείας και ελπίζω να μην πάρει αρκετό χρόνο η επιστροφή μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x