Ευρώπη

Έκλεισε την κανονική διάρκεια με νίκη ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Ιγκοκέα με 85-66 και έμεινε στην κορυφή στο τέλος της κανονικής διάρκειας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τέλος της κανονικής διάρκειας στην Ανδριατική Λίγκα για τον Ερυθρό Αστέρα με 85-66 επί της Ιγκοκέα και τερμάτισε πρώτη στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 24-2.

Σε μία αναμέτρηση δίχως πολλές συγκινήσεις πέρα από τα πρώτα λεπτά που πορευόντουσαν χέρι-χέρι, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με τον Κάλινιτς να τους οδηγεί εκ τους ασφαλούς.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ο Νίκολα Κάλινιτς με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ, πρόσθεσε άλλους 13 ο Όστιν Χόλινς και 11 ακόμα ο Μάρκο Σιμόνοβιτς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αντάμπια Γουόλερ σημείωσε 16 πόντους με τους φιλοξενούμενους να τερματίζουν στην 5η θέση του πρωταθλήματος και να περιμένουν τα play-offs.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 43-33, 63-47, 85-66

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x