Ευρώπη

Ερυθρός Αστέρας: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τρέι Τόμπκινς!

Σύμφωνα με σερβικά Μέσα, ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του άλλοτε άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Τρέι Τόμπκινς.

Πολύ κοντά στην ενίσχυση της front line του ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Αδριατική και Ευρώπη βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν σερβικά Μέσα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου απέχει μια... ανάσα από την απόκτηση του Τρέι Τόμπκινς, θέλοντας έτσι να προσθέσει ακόμα έναν παίκτη με εμπειρία και ποιότητα στη θέση «4»!

Μάλιστα, ο 33χρονος Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι για διαπραγματεύσεις, και ουσιαστικά τα πάντα θα κριθούν από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Και αυτό διότι ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία και κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2018, βρίσκεται χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε μετά από έναν χρόνο παρουσίας του στη Ζενίτ.

Σε επίπεδο Ευρωλίγκας, ο Τόμπκινς μετρά 188 συμμετοχές με μέσο όρο 9,2 πόντους και 4,2 ριμπάουντ. Την περασμένη σεζόν με τη Ζενίτ στη VTB League, έπαιξε 24 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 10,2 πόντους και 4,5 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x