Ευρώπη

Διακόπηκε προσωρινά το ντέρμπι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν για ρίψη αντικειμένων!

Οι διαιτητές διέκοψαν προσωρινά στην πρώτη περίοδο το ντέρμπι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν για ρίψη αντικειμένων.

Εχθρικό... ήταν εξ αρχής το κλίμα για το σπουδαίο ματς ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, με τους διαιτητές έπειτα από δύο προειδοποιήσεις για ρίψη αντικειμένων στην πρώτη περίοδο να διακόπτουν το ματς.

Φάνηκε από την αρχή πως ο κόσμος των γηπεδούχων θα βρίσκεται στην εξίσωση του παιχνιδιού και κάθε σφύριγμα κόντρα στον Ερυθρό αντιμετωπίστηκε από αποδοκιμασίες με τα αντικείμενα να προσγειώνονται κάθε λίγο και λιγάκι στο παρκέ. Οι διαιτητές προειδοποίησαν δις ότι θα πάνε προς τα αποδυτήρια, αν συνεχιστεί η κατάσταση, κάνοντας πράξη τα λεγόμενά τους στο τέλος του δεκαλέπτου.

Αφορμή στάθηκε η αντίδραση των φιλάθλων στο φάουλ που υπέπεσε ο Ζακ ΛεΝτέι επάνω στον Νίκολα Ιβάνοβιτς στην προσπάθεια για floater, με τον δεύτερο να πατάει στον αστράγαλο του Αμερικανού και να χρειάζεται τη βοήθεια των συμπαικτών του για να κατευθυνθεί προς τον πάγκο.

Αφότου πραγματοποιήθηκε μερική εκκένωση του γηπέδου όπως αρμόζει ο νόμος για την συνέχεια της αναμέτρησης, οι διαιτητές επέστρεψαν στο γηπέδου υπό τις θερμές αποδοκιμασίες του κόσμου.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x