Ευρώπη

Περιμένει την απάντηση του Ράντονιτς ο Ερυθρός Αστέρας

Άγνωστο παραμένει ακόμη εάν θα παραμείνει ο Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Σε συζητήσεις με τον Ντέγιαν Ράντονιτς για την επέκταση της συνεργασίας τους βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας, όπως αποκάλυψε ο Νεμπόισα Τσόβιτς στον τηλεοπτικό σταθμό «B92».

Από 'κει και πέρα, ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» δήλωσε πως είναι πιθανό ακόμη και την επόμενη εβδομάδα να γνωρίζει την πρόθεση του Μαυροβούνιου προπονητή.

«Όπως γνωρίζετε, το συμβόλαιο του Ράντονιτς λήγει σε μερικές ημέρες. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μόνο κάποιες συζητήσεις για τη συνέχεια της συνεργασίας μας και πιστεύω ότι θα μάθουμε περισσότερα την επόμενη εβδομάδα», είπε αρχικά ο Τσόβιτς.

Αναφορικά με την αποχώρηση του Νέιτ Γουόλτερς και αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα: «Το συμβόλαιό του έληξε και η παραμονή του στην ομάδα θα εξαρτηθεί από τον προπονητή. Αποχώρησε λόγω κάποιων συγκεκριμένων οικογενειακών ζητημάτων και το προπονητικό επιτελείο εκτίμησε ότι ο επόμενος στόχος (σ.σ. η κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας) μπορεί να επιτευχθεί χωρίς εκείνον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x