Ευρώπη

Ερυθρός Αστέρας: «Πληρώσαμε τη ρήτρα του Νέντοβιτς» - Τι λέει ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει ότι έχει καταβάλει τη ρήτρα στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Νεμάνια Νέντοβιτς εξέδωσε ο Ερυθρός Αστέρας.

Στην καταβολή της ρήτρας για την απόκτηση του Νεμάνια Νέντοβιτς από τον Παναθηναϊκό κατέβαλε ο Ερυθρός Αστέρας, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του.

«Προκειμένου να αποτραπεί η παραπληροφόρηση και οι εικασίες στο κοινό της Σερβίας και της Ελλάδας, οι οποίες εμφανίστηκαν τις προηγούμενες δύο ημέρες, ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό ότι κατέβαλε την προβλεπόμενη αποζημίωση για τον παίκτη Νεμάνια Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Έτσι, έχουν ολοκληρωθεί και επίσημα όλα τα βήματα που απαιτούνταν για τη μετακίνηση αυτή. Ο Ερυθρός Αστέρας έλαβε όλα τα απαραίτητα χαρτιά από τον ελληνικό σύλλογο την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς επέστρεψε επίσημα στον Ερυθρό Αστέρα.

Την Πέμπτη, ο Νεμάνια Νέντοβιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, και επέστρεψε στον σύλλογο μετά από 10 χρόνια.
Ο Νέντοβιτς είναι η πρώτη ενίσχυση του Ερυθρού Αστέρα σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο και μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς, ο σύλλογος θα ενημερώσει έγκαιρα το κοινό για όλες τις περαιτέρω δραστηριότητες στη μεταβατική περίοδο
», αναφέρει ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, όπως ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, επισημαίνει ότι έχει λάβει τη σχετική ενημέρωση από τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, δεν έχουν φανεί ακόμα τα χρήματα στο λογαριασμό της ΚΑΕ. Λογικά αυτό θα συμβεί από βδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x