Θύμα έκπληξης έπεσε το βράδυ της Δευτέρας (31/03) ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος γνώρισε την εντός έδρας ήττα με το οριακό 78-77 από τη Σουμπότιτσα για την 25η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.
Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που παρατάχθηκε χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς απέλεσε μια διαφορά τις τάξεων των δέκα πόντων από το πρώτο δεκάλεπτο, κάνοντας το ματς ντέρμπι στο φινάλε. Με καλάθι του Μπόλτον στα 2,3 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ και πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη, την ώρα όπου ο Κάλινιτς στο φινάλε αστόχησε σε φλόουτερ νίκης.
Rasir Bolton je pogodio za vodstvo svoje ekipe na 2.3 sekunde do kraja, da bi Nikola Kalinic promasio sut za pobedu nakon tajmauta Janisa Sferopulosa za konacnih 77:78 u Beogradskoj areni! pic.twitter.com/rc2gnkqg3t
— Meridian Sport Srbija (@meridiansportrs) March 31, 2025
Κάπως έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν στο 19-6 και την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από την πρωτοπόρο Παρτίζαν, βλέποντας να πηγαίνει στράφι η εξαιρετική εμφάνιση του Φίλιπ Πετρούσεφ με 23 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 22-14, 41-34, 62-64, 77-78.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






