Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Αδριατική λίγκα ο Ερυθρός Αστέρας, επικρατώντας της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα με 93-77 και βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 6-3 στον Group B, όπου πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς είχε σταθερή απόδοση και βρήκε λύσεις σε κομβικά σημεία του αγώνα.
Κορυφαίος για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Τζάρεντ Μπάτλερ, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με εξαιρετικά ποσοστά από την περιφέρεια. Πολύτιμη ήταν και η συμβολή του Στέφαν Μιλιένοβιτς, που σημείωσε 13 πόντους και είχε παρουσία σε άμυνα και δημιουργία.
Η συγκεκριμένη νίκη ήρθε λίγες ημέρες μετά το σερβικό ντέρμπι της EuroLeague με την Παρτίζαν, όπου ο Ερυθρός Αστέρας δεν κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει το προβάδισμα των 16 πόντων και γνώρισε την ήττα με 79-76, παρά τους 20 πόντους του Μπάτλερ.
Τα δεκάλεπτα: 23-26, 47-45, 74-62, 93-77.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






