Ευρώπη

Ούτε... αμάξι: Το απίστευτα χαμηλό συμβόλαιο του Τρέι Τόμπκινς με τον Ερυθρό Αστέρα!

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αποκάλυψε το πολύ χαμηλό συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Τρέι Τόμπκινς με τους «ερυθρόλευκους».

Δύο μήνες πριν, ο Ερυθρός Αστέρας προχώρησε στην απόκτηση του Τρέι Τόμπκινς, ενός παίκτη με πολύ μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα αλλά και πρωταθλητή στη διοργάνωση με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2018.

Έκτοτε, ο Αμερικανός φόργουορντ έχει κάνει μόλις 1 εμφάνιση όλη κι όλη, στην Αδριατική λίγκα, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Ενώ κανείς μπορεί να πίστευε ότι αυτό θα είχε μεγάλο οικονομικό κόστος για τους «ερυθρόλευκους», η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αποκάλυψε ότι τα συνολικά έξοδα για την πληρωμή του Τόμπκινς αυτούς τους δύο μήνες ήταν λιγότερα από 20 χιλιάδες ευρώ! «Ο Τόμπκινς είναι μαζί μας εδώ και δύο μήνες. Η τιμή του για αυτούς τους δύο μήνες είναι μικρή, είναι λιγότερο από 20.000 ευρώ συνολικά. Ειδικά για έναν παίκτη τέτοιου μεγέθους, που μπορεί να λάβει περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως αν επιστρέψει σε αυτό το επίπεδο», είπε συγκεκριμένα.

Ο Τόμπκινς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη φετινή EuroLeague κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα του Ερυθρού Αστέρα στην κανονική περίοδο εναντίον της Αναντολού Εφές αυτήν την Πέμπτη (11/04).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x