Η Φινλανδία έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2027, επικρατώντας με το εμφατικό 96-67 της Εσθονίας στο Ταλίν.
Η ομάδα του Λάσι Τούοβι δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, ανεβάζοντας σταδιακά τη διαφορά και φτάνοντας τελικά σε μια άνετη επικράτηση. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Λάουρι Μάρκανεν με 21 πόντους, ενώ από 18 πρόσθεσαν οι Ολιβιέ Ενκαμουά και Έντον Μαξούνι.
Με αυτή τη νίκη, η Φινλανδία ανέβηκε στο 5-3 και βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του ομίλου, αποκτώντας σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η διαφορά των 29 πόντων επιβεβαίωσε την ανωτερότητα των Φινλανδών, οι οποίοι πλέον κρατούν στα χέρια τους την τύχη τους και βλέπουν την πρόκριση να πλησιάζει.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






