Ευρώπη

Ξαφνικό «διαζύγιο» για τον Καναδά με τον Τζόρντι Φερνάντεθ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας μπάσκετ του Καναδά αποτελεί ο Τζόρντι Φερνάντεθ, με τον Ισπανό κόουτς να θέλει να επικεντρωθεί πλήρως στη δουλειά του στους Μπρούκλιν Νετς.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η εθνική ομάδα μπάσκετ του Καναδά, μετά το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Τζόρντι Φερνάντεθ!

Ο Ισπανός τεχνικός αποκάλυψε την είδηση μετά το τέλος της αναμέτρησης των Μπρούκλιν Νετς με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, με την ομοσπονδία της χώρας να επιβεβαιώνει λίγο αργότερα τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο λόγος πίσω από την απόφαση του 42χρονου προπονητή έχει να κάνει με το γεγονός πως θέλει να επικεντρωθεί πλήρως στο έργο του στο ΝΒΑ με τους Μπρούκλιν Νετς, στους οποίους και υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι.

Τέλος, όσον αφορά την παρουσία του στον Καναδά, ο νεαρός head coach άφησε σπουδαία παρακαταθήκη, καθώς, από το 2023 όταν και ανέλαβε την ομάδα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο MundoBasket 2023, ενώ, οδήγησε την χώρα στην 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x