Ευρώπη

Σενάριο με… ντόμινο που αφορά Καλάθη, Πάνγκος και Έβανς!

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί σενάριο στην Ευρώπη για... τριπλή ανταλλαγή που εμπλέκονται Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι Μιλάνο και Ζαλγκίρις και αφορά στους Καλάθη, Πάνγκος και Έβανς!

Πολύ… καυτό θα είναι το φινάλε του 2023 στα μεταγραφικά των ομάδων της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «superbasket.it».

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, υπάρχει μία έντονη φημολογία για ένα είδος τριπλής ανταλλαγής που θα αφορά Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι Μιλάνο και Ζαλγκίρις.

Οι τρεις ομάδες θέλουν να προχωρήσουν σε αλλαγές στον «1» και οι τρεις παίκτες που μπαίνουν στο… κάδρο είναι οι Νικ Καλάθης, Κέβιν Πάνγκος και Κίναν Έβανς! Κοινός παρονομαστής τους ότι λήγουν τα συμβόλαιά τους στο τέλος της σεζόν.

Με την πρόσληψη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Έλληνας γκαρντ δύσκολα θα παραμείνει στην τουρκική ομάδα, με την Αρμάνι να ενδιαφέρεται πολύ «ζεστά» για να τον αποκτήσει. Από ‘κει και πέρα, οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν… παρκάρει εδώ και καιρό τον Κέβιν Πάνγκος, καθώς ο Έτορε Μεσίνα δεν τον υπολογίζει. Για τον Καναδό με το διαβατήριο Σλοβενίας το σχετικό σενάριο τον θέλει να επιστρέφει στη Ζαλγκίρις. Μάλιστα, ο έμπειρος γκαρντ φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Βαλένθια, αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό να γίνει.

Τέλος, η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει στο… μάτι τον Κίναν Έβανς. Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι η Ζαλγκίρις είναι θετική να παραχωρήσει τον Αμερικανό γκαρντ με το σχετικό buyout. Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Σάρας και έτσι είναι πολύ πιθανό η Φενέρ να κινηθεί για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x