Ευρώπη

Φαλέκας: «Έχουμε χάσει έδαφος, γι’ αυτό… νίκες εντός κι εκτός»

Ο Αλέξης Φαλέκας τόνισε την ανάγκη να πάρει νίκες η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και εκτός για να καλύψει το χαμένο έδαφος στο Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο 2-3 στο Basketball Champions League και έχει ανάγκη τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα στο ΟΑΚΑ. Και όχι μόνο, όπως σημείωσε ο συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Αλέξης Φαλέκας.

«Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Έχουμε μείνει πίσω στον όμιλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και να ψάξουμε να κάνουμε εκτός έδρας νίκες. Σίγουρα είναι δυνατότερη η διοργάνωση. Βάσει αποτελεσμάτων του ομίλου μας, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολλά και είναι... μέσα. Κάθε αγωνιστική βλέπεις και μια έκπληξη», τόνισε.

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει η ΑΕΚ; «Τα νεκρά διαστήματα! Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, που σε κάθε παιχνίδι ξεκινάμε άσχημα. Για την ακρίβεια, η αρχή του αγώνα και η αρχή του δευτέρου μέρους. Εκεί θέλουμε να εστιάσουμε. Με πολλές οδηγίες. Τι να κάνουμε; Να μην τους μιλήσουμε;».

Σχετικά με το αν η ΑΕΚ είναι όσο σκληρή απαιτείται, τόνισε: «Η ομάδα φτιάχτηκε το καλοκαίρι ώστε να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να τα δίνει όλα. Όπως τελειώσαμε τη σεζόν, θέλουμε να την ξεκινήσουμε. Κόντρα στην Βενέτσια παίξαμε... ξύλο. Αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσουμε, θέλοντας να παίξουμε άμυνα».

Τέλος, για την εικόνα του Μάνι Χάρις ανέφερε: «Είναι βαρόμετρο, απλά δεν είναι στην επιθυμητή απόδοση. Θέλει χρόνο και παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερος. Δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για τον Χάρις. Η ομάδα έχει πολλά όπλα στη φαρέτρα της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x