Ευρώπη

Συμφώνησε με Φενέρ ο Γουίλμπεκιν, θέλει και Λούντμπεργκ

Δυναμικά φαίνεται να αρχίζει την ενίσχυσή της η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς σύμφωνα με τους Τούρκους υπάρχει συμφωνία με τον Γουίλμπεκιν και υπάρχει ενδιαφέρον για Λούντμπεργκ.

Την ενίσχυσή της υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη αρχίζει η Φενέρμπαχτσε, καθώς σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Λεβέντ Γιαβούζ, παίκτης των πρωταθλητών Τουρκίας πρέπει να θεωρείται ο Σκότι Γουίλμπεκιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με το «τιτίβισμα» του «sportstv», έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του διάρκειας τριών χρόνων και οι ανακοινώσεις θα προκύψουν μόλις λύσει το συμβόλαιό του με τους Ισραηλινούς.

Ωστόσο, οι κινήσεις της Φενέρ δεν σταματούν στον Γουίλμπεκιν, ο οποίος θα αγωνιστεί ως γηγενής, αφού έχει τουρκικό διαβατήριο.

Ο ίδιος ρεπόρτερ αποκαλύπτει ότι στη λίστα της Φενέρ βρίσκεται και ο Ίφε Λούντμπεργκ, ο οποίος ήταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στους Φοίνιξ Σανς.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x