Ευρώπη

Αποζημιώθηκε από την αποχώρηση του Κοκόσκοφ η Φενέρ

Ένα σημαντικό ποσό θα εισπράξει η Φενέρμπαχτσε από την αποχώρηση του Ιγκόρ Κοκόσκοφ για τους Ντάλας Μάβερικς.

Με το… αζημίωτο αποχώρησε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Σέρβος κόουτς έμεινε μόλις έναν χρόνο στον πάγκο της τουρκικής ομάδας, καθώς αποδέχθηκε το κάλεσμα του Τζέισον Κιντ και έτσι θα ενσωματωθεί στο προπονητικό επιτελείο των Μάβερικς, επιστρέφοντας στο ΝΒΑ.

Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξη αυτή έφερε μία… ανακατωσούρα στον σχεδιασμό της Φενέρ, η οποία περίπου έναν μήνα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας, η ομάδα του Ντάλας θα καταβάλει ένα ποσό ύψους 700.000 δολαρίων στη Φενέρμπαχτσε, για την αποδέσμευση του Κοκόσκοφ, ο οποίος είχε συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Από ‘κει και πέρα, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Σέρβου κόουτς έπαιξε και η γνώμη της συζύγου του, καθώς φέρεται να μην εγκλιματίστηκε ποτέ στην Κωνσταντινούπολη και να επιθυμούσε διακαώς να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Κοκόσκοφ, το μεγάλο φαβορί είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού και μέχρι πρότινος της Βίρτους Μπολόνια φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τη Φενέρ και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x