Ευρώπη

Back-to-back «σπάσιμο» της Εφές στη Φενέρ ενόψει Ολυμπιακού!

Ένα τρομερό τελευταίο πεντάλεπτο έδωσε στην Εφές την ώθηση για το νέο «διπλό» επί της Φενέρ (90-80), που της «κλειδώνει» σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στο πρωτάθλημα!

Νέο… χουνέρι της Εφές στη Φενέρμπαχτσε!

Λίγες ημέρες μετά το «διπλό» στην Ευρωλίγκα, η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς έκανε και δεύτερο απέναντι σε εκείνη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, επικρατώντας 90-80 αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η Εφές έκανε το 2/2 κόντρα στη Φενέρ στην εγχώρια λίγκα και κατά πάσα πιθανότητα «κλείδωσε» την πρωτιά στην κανονική περίοδο, με το ρεκόρ της να πηγαίνει στο 23-3. Αντίθετα, το σύνολο του Σάρας, το οποίο έχει ένα ματς λιγότερο, υποχώρησε στο 21-4.

Μεγάλο ντέρμπι ήταν καθ’ όλη τη διάρκειά του, με τους γηπεδούχους να ήταν μπροστά (77-76), στο 35’. Εκεί, οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα καθοριστικό σερί 8-0, για το +7 (77-84), στο 37’, που όπως αποδείχτηκε ήταν… ασφαλές για να φύγουν με το ροζ φύλλο.

Κορυφαίοι για την Εφές ήταν οι Σέιν Λάρκιν και Ερτσάν Οσμάνι με 22 πόντους ο καθένας, με τον Ντάνιελ Οτούρου να προσθέτει 17π. και τον Ροντρίγκ Μπομπουά άλλους 15π.

Από τη Φενέρ, η οποία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (12/4), ξεχώρισαν οι Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και Σκότι Γουίλμπεκιν με 19π. και 18π. αντίστοιχα. Από ‘κει και πέρα, ο Νικ Καλάθης αγωνίστηκε για 19:44’’ έχοντας 2 πόντους και 5 ασίστ, ενώ εκτός δωδεκάδας ήταν οι Γιώργος Παπαγιάννης και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Στα παράδοξα του ματς ότι αυτό ολοκληρώθηκε με δύο διαιτητές, καθώς η μία ρέφερι δεν βγήκε καθόλου στο παρκέ στο δεύτερο μέρος λόγω τραυματισμού.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 40-42, 63-62, 80-90

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x