Ευρώπη

Πήρε το θρίλερ με game winner του Κλάιμπερν και έκανε break στη Φενέρ η Εφές!

Παρά την ήττα με 42 πόντους στο πρώτο παιχνίδι, η Αναντολού Εφές έδωσε εμφατική απάντηση στη Φενέρ, αφού έκανε το break και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά χάρη σε νικητήριο καλάθι του Κλάιμπερν (90-92)!

Αντίδραση πρωταθλήτριας από την Εφές!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχασε τον πρώτο ημιτελικό από τη Φενέρ με 42 πόντους, όμως απάντησε με break και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά, νικώντας το δεύτερο ματς με σκορ 92-90!

Η Εφές κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε τη διαφορά μέχρι και τους 13 πόντους, όμως πήγε να «αυτοκτονήσει» καθώς οι γηπεδούχοι επέστρεψαν και πέρασαν μπροστά 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, χάρη σε καλάθι του Χέιζ-Ντέιβις μετά από τραγικό λάθος στην επαναφορά. Παρόλα αυτά, ο απίθανος Γουίλ Κλάιμπερν έσωσε τους φιλοξενούμενους, με ένα απίστευτο τρίποντο στη λήξη του χρόνου που τους χάρισε τη νίκη! Η σειρά πλέον μεταφέρεται στην έδρα της Εφές, που έχει πια το πλεονέκτημα ψάχνοντας δύο νίκες για την πρόκριση στους τελικούς!

Ο Κλάιμπερν ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα με 32 πόντους, ενώ 18 είχε ο Ελάιζα Μπράιαντ και 17 ο Σέιν Λάρκιν. Από πλευράς Φενέρ, 22 πόντους σκόραρε ο και πάλι εξαιρετικός Τζόναθαν Μότλεϊ.

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 45-40, 61-65, 90-92

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x