Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Τουρκίας η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σάρωσε με σκορ 87-56 την Μπαχτσεσεχίρ και πέρασε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ για μία θέση στον τελικό.
Από την πρώτη περίοδο, η Φενέρ έδειξε πως δεν θα άφηνε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, παίρνοντας μεγάλη διαφορά η οποία όλο και ανέβαινε μέχρι το φινάλε. Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις με 14 πόντους, με τον Νικολό Μέλι να προσθέτει 12 πόντους. Διψήφιος και ο Έρικ ΜακΚόλουμ (10π.).
Τα άλλα δύο ζευγάρια προημιτελικών, που θα παιχτούν αύριο (12/02), θα είναι αυτά των Μερσίν-Τόφας και Μπεσίκτας-Αναντολού Εφές.
Τα δεκάλεπτα: 22-7, 49-25, 70-38, 87-56.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






