Ευρώπη

Χωρίς Φαλ, αλλά με παίκτες από Ευρωλίγκα και ΝΒΑ η Γαλλία στα «παράθυρα»

Ο Μουστάφα Φαλ του Ολυμπιακού δεν είναι στη λίστα της Γαλλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις αρχές Ιουλίου.

Αρκετά ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η Γαλλία στα δύο τελευταία ματς της πρώτης προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Ο Μουστάφα Φαλ του Ολυμπιακού δεν είναι στην 16άδα που ανακοίνωσε ο Βενσάν Κολέ, αλλά σε αυτή περιλαμβάνονται τέσσερις ΝΒΑερ, όπως και από την Ευρωλίγκα μεταξύ άλλων ο Βενσάν Πουαριέ της Ρεάλ και ο Έλι Οκόμπο της Βιλερμπάν.

Οι «τρικολόρ», που έχουν τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, θα αντιμετωπίσουν την 1η Ιουλίου το Μαυροβούνιο εκτός έδρας και τρεις μέρες μετά την Ουγγαρία εντός έδρας.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Άντριου Αλμπισί (Γκραν Κανάρια), Αϊζέια Κορντινιέ, Μουαμαντού Τζαϊτέ (Βίρτους Μπολόνια), Πετρ Κορνελί (Νάγκετς), Τεό Μαλεντόν, Τζέιλεν Οάρ (Θάντερ), Λουί Λαμπεϊρί (Βαλένθια), Έλι Οκόμπο, Πολ Λακόμπ (Βιλερμπάν), Νικολά Λανγκ (Λιμόζ), Αμάθ Εμπαγέ (Καρσίγιακα), Γιοάν Μακουντού (Σολέ), Φρανκ Ντιλικινά (Μάβερικς), Γιακούμπα Ουαταρά (Μονακό), Βενσάν Πουαριέ (Ρεάλ), Τέρι Τάρπεϊ (Λε Μαν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x