Ευρώπη

Aσταμάτητη στην Ισπανία η Ρεάλ, έφυγε με το «διπλό» από τη Γέιδα

Με εξαιρετική τέταρτη περίοδο, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γέιδα με 88-81, έφτασε τις δέκα νίκες σε έντεκα αγωνιστικές και παρέμεινε μόνη στην κορυφή της Liga Endesa.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στη Liga Endesa, φεύγοντας με τη νίκη από την έδρα της Γέιδα. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 88-81 στην Καταλονία και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 10-1, διατηρώντας την πρωτιά στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, εκεί όπου η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο ανέβασε την απόδοσή της και με επιμέρους σκορ 22-14 πήρε τον πλήρη έλεγχο, εξασφαλίζοντας το «διπλό».

Πρωταγωνιστής για τη Ρεάλ ήταν ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 22 πόντους. Σημαντικές βοήθειες έδωσαν επίσης ο Τεό Μαλεντόν με 13 πόντους, ο Φακούντο Καμπάτσο που πρόσθεσε 11 πόντους και 4 ασίστ, καθώς και ο Γκαμπριέλε Πρότσιντα με 11 πόντους.

Από την πλευρά της Γέιδα, που υποχώρησε στο 4-7, ξεχώρισε ο Γκιόργκι Γκόλομαν, ο οποίος πάλεψε με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ, χωρίς όμως να μπορέσει να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

Τα δεκάλεπτα: 19-28, 43-46, 67-66, 81-88

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x