Ευρώπη

Γέλασαν μετά από… καιρό Ομπραντόιρο και Βασιλειάδης

Την πρώτη της νίκη, ύστερα από τέσσερις διαδοχικές ήττες, πανηγύρισε η Ομπραντόιρο, επικρατώντας 88-82 της ουραγού Χιπούθκοα και με τον Κώστα Βασιλειάδη να είχε θετική παρουσία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με πλουραλισμό στην επίθεση και πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, η Ομπραντόιρο επικράτησε 88-79 της Χιπούθκοα και πήρε την πρώτη της νίκη ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ομπστ με 15 πόντους, με τον Κώστα Βασιλειάδη να βοηθά αρκετά και εκείνος με τη σειρά του, έχοντας 11 πόντους (3/4β., 1/1διπ., 2/5τρ.), 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ, σε 24:17’’ λεπτά συμμετοχής. Από τους φιλοξενούμενους, κορυφαίοι ήταν οι Νέβελς και Σαλβό με 19 πόντους ο καθένας.

Νωρίτερα, χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του Ντιόν Τόμπσον, η Μπούργος νίκησε 88-79 την Ουνικάχα Μάλαγα. Στους 21 πόντους σταμάτησε ο πρώην παίκτης του Ικάρου Καλλιθέας, ενώ άλλους 18 είχε ο Φιτιπάλδο. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Σάλιν με 14 πόντους, αλλά και ο Χάιμε Φερνάντεθ με 13 και 11 ασίστ.

Τέλος, σε μεγάλο… θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Τενερίφης με τη Σαραγόσα, με τους φιλοξενούμενος να παίρνουν τη νίκη (88-86), με buzzer beater τρίποντο του Οκόγε.




Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Σάββατο, 3/11
Φουενλαμπράδα-Μπαρτσελόνα 79-73
Μούρθια-Μπρεογάν 76-64
Τενερίφη-Σαραγόσα 86-88
Ομπραντόιρο-Χιπούθκοα 88-82
Μπούργος-Ουνικάχα Μάλαγα 88-79

Κυριακή, 4/11
Εστουδιάντες-Μπανταλόνα 13:30
Μανρέσα-Γκραν Κανάρια 18:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Ανδόρα
Μπασκόνια-Βαλένθια 20:30

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x