Ευρώπη

Νίκησε την Ολλανδία και ελπίζει ακόμη για Παγκόσμιο η Γεωργία του Ζούρου, χτύπησε ο Σενγκέλια

Έστω και με αρκετό… ζόρι, η Γεωργία επικράτησε της Ολλανδίας στην Τιφλίδα με 77-66 και ελπίζει ακόμη σε πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κορυφαίοι Σενγκέλια και ΜακΦάντεν.

Ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο κράτησε η Γεωργία. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου και του Γιώργου Λιμνιάτη χωρίς να εντυπωσιάσει και με αρκετό άγχος επικράτησε 77-66 της Ολλανδίας στην Τιφλίδα στην πρεμιέρα της β’ προκριματικής φάσης. Έτσι βελτίωσε το ρεκόρ της σε 3-2 για τον 12ο όμιλο και το Σάββατο αντιμετωπίζει στην Μπρέσια την Ιταλία αναζητώντας την υπέρβαση.

Ο Τόκο Σενγκέλια με 20 και ο Θαντ ΜακΦάντεν με 19 πόντους ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους, που την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν να φιλοξενούν όμιλο στο Ευρωμπάσκετ. Ωστόσο ο πρώτος αποχώρησε αφότου προσγειώθηκε στον ώμο του και αποχώρησε από το ματς με έντονους πόνους προκαλώντας ανησυχία για τη διαθεσιμότητά του στα επόμενα παιχνίδια.

Νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ έκανε ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι των Μπακς, ενώ 13 πόντους είχε ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Η Ολλανδία, που ήταν ισόπαλη με τη Γεωργία στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε ένα 14-0 με την έναρξη του δευτέρου μέρους και υποχωρώντας στο 0-5 έχει χάσει πρακτικά κάθε ελπίδα πρόκρισης.

Δεκάλεπτα: 18-18, 35-35, 56-44, 77-66

Δείτε εδώ την στατιστική του αγώνα





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x