Ευρώπη

Στη Σιβηρία για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Στη «μάχη» των «32» του Euro Cup μπάσκετ γυναικών ρίχνεται την Τετάρτη στις 14:00 ο Ολυμπιακός για το ματς με την Ενισέι.

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού αρχίζει την Τετάρτη στις 14:00 στην παγωμένη Σιβηρία την προσπάθεια πρόκρισης στους «16» του Euro Cup μπάσκετ γυναικών, αντιμετωπίζοντας στο πρώτο ματς των «16» την Ενισέι Κράσνογιαρσκ.

Οι «ερυθρόλευκες» δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, όμως θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα σε μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Με το ματς κόντρα στην Ενισέι, ξεκινούν για εμάς τα πλέι οφ του Euro Cup. Επειδή ο νικητής κρίνεται από το αποτέλεσμα των δύο αγώνων, είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε με πειθαρχία. Η Ενισέι παίζει πολύ γρήγορο μπάσκετ, με πολλά τρίποντα.

Αυτά είναι τα κύρια σημεία τα οποία πρέπει να προσέξουμε και να σταματήσουμε και έπειτα θα προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή στην επίθεση».

Αγγελική Νικολοπούλου: «Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και απαιτητικό, μετά από ένα δύσκολο ταξίδι. Ένας αντίπαλος που τρέχει σε κάθε ευκαιρία και σουτάρει πολύ από τη γραμμή τρίποντου. Ξέρουμε τα δυνατά του σημεία και θα τα περιορίσουμε όσο γίνεται, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x