Ευρώπη

Γιαννάκης: «Τραβάνε πολύ κουπί τα παιδιά…»

Αισιόδοξος πως ο Άρης θα ανακάμψει, που από εδώ και στο εξής θα δίνει ένα παιχνίδι την εβδομάδα, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά την ήττα από την Οστάνδη.

Μεγάλο… κουπί τραβούν οι παίκτες του Άρη φέτος, με τα πολλά προβλήματα που τον ταλανίζουν, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά την ήττα από την Οστάνδη.

«Ξέραμε ό,τι είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, χάσαμε δύο παίκτες και έπρεπε να κάνουμε καινούρια πράγματα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε και είχαμε πει. Δεν είχαμε ενέργεια και τη δύναμη να αντέξουμε πνευματικά και έτσι η Οστάνδη επέστρεψε. Χάσαμε κάποιες βολές και κέρδισε η αντίπαλη ομάδα Θέλω να πω καλά πράγματα για τα παιδιά, γιατί προσπάθησαν μέσα από δύσκολες συνθήκες. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις, ελπίζουμε να έχουμε τους δύο παίκτες υγιείς σε 2-3 μέρες. Θα είναι καλύτερα από εδώ και πέρα, γιατί οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούν», δήλωσε αρχικά ο «Δράκος».

Για την κακή πορεία του Άρη στην Ευρώπη, αλλά και το +19 που είχε πάρει κόντρα στην Οστάνδη: «Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς δεν είναι ίδια, όπως και οι αντίπαλες ομάδες ή το πρόγραμμα σε σχέση με άλλες χρονιές δεν είναι ίδιο. Μιλάμε με τη δυνατότητα που έχουμε να δούμε το αποτέλεσμα. Παίξαμε με δυνατές ομάδες, με αρκετές ελλείψεις και στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα προσπάθησε πολύ, αλλά δεν έχουμε περισσότερους από 8-9 παίκτες. Τραβάνε πολύ κουπί τα παιδιά, ο Ιβάν πολλές φορές ζήτησε σήμερα αλλαγή. Οι αποφάσεις των παιδιών στη περιφέρεια ήταν αργές στο τέλος, προφανώς λόγω της κούρασης. Είναι διαφορετικό να παίζεις ένα από δύο παιχνίδια τη βδομάδα. Η εικόνα και η απόδοση θα είναι πολύ καλύτερη από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα μετά τη δουλειά που θα κάνουμε πλέον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x