Ευρώπη

Γιασικεβίτσιους: «Δεν με νοιάζει αν έχω συμβόλαιο ή όχι, θέλω το πρωτάθλημα»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θέλει να φύγει ως... πρωταθλητής από την Μπαρτσελόνα.

Με το συμβόλαιο να ολοκληρώνεται και τη σεζόν ως τώρα αποτυχημένη, χωρίς κάποιον τίτλο, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μοιάζει δεδομένο πως θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν. Παρόλα αυτά ο προπονητής των Καταλανών τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή την στιγμή, είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Βαλένθια και έκανε το 1-0 στην προημιτελική σειρά στο ισπανικό πρωτάθλημα. Όπως έγινε γνωστό, το κλαμπ θα μειώσει αρκετά το μπάτζετ για την επόμενη σεζόν, ενώ όσον αναφορά τον Νίκολα Μίροτιτς, αναμένεται να αποχωρήσει αν δεν δεχτεί μείωση 50% στο συμβόλαιό του.

«Πιστεύω πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε έξυπνα και επαγγελματικά αυτήν την κατάσταση. Τα συμβόλαια απασχολούν κάθε χρόνο την ομάδα και δεν νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να μας αποσπάσει την συγκέντρωσή μας και να χάσουμε τον στόχο μας. Έχουμε χάσει τόσα πρωταθλήματα, τόσα κύπελλα και τόσες Ευρωλίγκες. Δεν με νοιάζει αν έχω συμβόλαιο ή όχι, αλλά θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα, είναι ο μόνος στόχος που μας έχει απομείνει για φέτος», ανέφερε ο Λιθουανός προπονητής.

Τέλος, ο 47χρονος τεχνικός μίλησε για το μέλλον του στην ισπανική ομάδα. «Δεν ξέρω πότε θα σταματήσει η καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Αν είσαι παίκτης ή προπονητής της συγκεκριμένης ομάδας, πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτόν τον θόρυβο. Τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Αρμακόλα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x