Ευρώπη

Ξέσπασμα Γιασικεβίτσιους στο Μπαρτσελόνα-Βαλένθια: «Λαπροβίτολα, δεν μπορείς να παίζεις για σένα»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν σε έξαλλη κατάσταση στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια, βάζοντάς τα με τους παίκτες του και κυρίως με τον Νικολάς Λαπροβίτολα.

Ένα άγριο ξέσπασμα είχε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια για τη 19η αγωνιστική της Liga Endesa.

Ο Λιθουανός προπονητής ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας του, καθώς βρέθηκαν ακόμη και στο -15, πριν... ξυπνήσουν στο φινάλε και πάρουν τη νίκη (81-75), με την οποία διατηρήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, ο «Σάρας» τα πήρε... άσχημα με την κακή εμφάνιση των «μπλαουγκράνα» έως εκείνο το σημείο, βάζοντάς τα με τους παίκτες του, και κυρίως με τον Νικολάς Λαπροβίτολα.

Ο φωτογραφικός «φακός» τον έπιασε να απευθύνεται κυρίως στον Αργεντινό γκαρντ, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Δεν μπορείς να παίζεις για τον εαυτό σου. Όλοι θέλετε να σώσετε την ομάδα. Παίξτε σαν ομάδα, αυτή είναι η μοναδική μας ελπίδα», με τους Καταλανούς να... συνέρχονται και να φτάνουν, εν τέλει, στο θετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x