Ευρώπη

Γκαλιάνι: «Εγώ έπεισα τον Αρμάνι να αγοράσει την Ολίμπια Μιλάνο το 2004»

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι αποκάλυψε ότι εκείνος έπεισε τον Τζόρτζιο Αρμάνι να εμπλακεί στα διοικητικά της Ολίμπια Μιλάνο, το 2004.

Σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη αναφορικά με την Ολίμπια προέβη ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο αθλητικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής Μόντσα δήλωσε μεγάλος φίλος του μπάσκετ και παράλληλα αποκάλυψε πως με δική του παρέμβαση «σώθηκε» η ομάδα του Μιλάνου από τον αφανισμό.

Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος παράγοντας δήλωσε πως το 2004 εκείνος έπεισε τον Τζόρτζιο Αρμάνι να εμπλακεί ενεργά και να βοηθήσει την ιστορική ομάδα της Ιταλίας.

«Το 2004 η Gazzetta dello Sport ανέφερε: “Το μπάσκετ στο Μιλάνο πεθαίνει”. Τότε, κάλεσα στο τηλέφωνο τον Τζόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος αρχικά μπήκε στην ομάδα ως χορηγός και στη συνέχεια έγινε ιδιοκτήτης. Εάν δεν είχα κάνει αυτό το τηλεφώνημα –και δεν το λέω για να πάρω τα εύσημα- και εάν δεν είχε συνεισφέρει ο Τζόρτζιο Αρμάνι, τότε η ομάδα θα είχε καταλήξει σαν τη Βίρτους, η οποία δεν ήταν στην πρώτη κατηγορία. Θα πρέπει να είμαστε αιώνια ευγνώμονες στον Τζόρτζιο Αρμάνι», ήταν τα λόγια του πολύπειρου ποδοσφαιρικού παράγοντα στη «Foglio».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x