Ευρώπη

Γκαλινάρι: «Tα λέμε σύντομα στο γήπεδο»

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι μέσω του instagram επισήμανε πως το χειρουργείο στο γόνατό του στέφθηκε με επιτυχία και έδωσε ραντεβού στο γήπεδο.

Ένας από τους μεγάλους απόντες του περασμένου –πλέον- Ευρωμπάσκετ ήταν ο Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος τραυματίστηκε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Γεωργία λίγες μέρες πριν τη διοργάνωση.

Διαγνώστηκε με ρήξη χιαστού ώρες μετά το περιστατικό και η συμμετοχή του στα πρώτα παιχνίδια του NBA κρίνεται αμφίβολη.

Αν και όπως φαίνεται, τα πρώτα σημάδια για τον Ιταλό έπειτα από το χειρουργείο ήταν ενθαρρυντικά και ετοιμάζεται… για τα παρκέ.

«Χθες υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση για τον χιαστό μου και ήταν επιτυχημένη. Τώρα εστιάζω στην αποκατάστασή μου και στην επιστροφή στο παιχνίδι που αγαπώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό των Σέλτικς και το ιατρικό προσωπικό του New England Baptist Hospital. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Dr. Antonio Orgiani και τον Dr. Rodolfo Rocchi για την υποστήριξη που μου έδωσαν στην Ιταλία πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Και φυσικά ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μου για τη συνεχή υποστήριξή τους και τις ευχές τους. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x