Ευρώπη

Γκασόλ: «Μπορεί και το τελευταίο μου ματς με την Μπαρτσελόνα»

Πολύ κοντά στην αποχώρηση από την ενεργό δράση είναι ο Πάου Γκασόλ, σύμφωνα με όσα είπε ενόψει του δεύτερου τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο δεύτερος τελικός με τη Ρεάλ Μαδρίτης (15/6, 23:00) μπορεί ενδεχομένως να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Πάου Γκασόλ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο 41χρονος σέντερ επέστρεψε έπειτα από 20 χρόνια τον περασμένο Φεβρουάριο στους «μπλαουγκράνα», με στόχο να τους βοηθήσει στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος.

Αναφορικά με τον πρώτο στόχο, έφτασε μαζί τους μέχρι τον τελικό του Final Four, όπου ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές, αλλά πλέον ο δεύτερος είναι ανοικτός, με τους Καταλανούς να έχουν και το προβάδισμα με 1-0 απέναντι στη «βασίλισσα».

Σε περίπτωση νίκης, λοιπόν, στον δεύτερο τελικό η Μπαρτσελόνα θα στεφθεί φετινή πρωταθλήτρια στην Ισπανία, αλλά παράλληλα αυτό μπορεί να είναι και το τελευταίο παιχνίδι του σπουδαίου σέντερ με τη φανέλα της. Πάντως, ο 41χρονος δεν αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, καθώς είναι πολύ πιθανό η τελευταία του παράσταση στα παρκέ να είναι με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Αυτό, μπορεί να είναι και το τελευταίο μου παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα», δήλωσε αρχικά ο Πάου Γκασόλ ενόψει του δεύτερου τελικού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να προσθέσει:

«Για αρκετά χρόνια σκεφτόμουν ότι το τελευταίο μου παιχνίδι θα ήταν πριν από καιρό, εξαιτίας των τραυματισμών. Αυτές οι σκέψεις έχουν περάσει από το μυαλό μου. Προσπαθώ να προσεγγίζω το κάθε παιχνίδι, σαν να είναι το τελευταίο μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x