Ευρώπη

Πέρασε από το Γκαζιαντέπ και παρέμεινε αήττητη η Φενέρ

H Φενέρ ζορίστηκε για τρεις περιόδους, αλλά πάτησε το «γκάζι» στην τέταρτη και πήρε τη νίκη στην έδρα της Γκαζιαντέπ με σκορ 76-68, παραμένοντας αήττητη στο τούρκικο πρωτάθλημα.

Έφτασε κοντά στην «γκέλα», αλλά τελικά σοβαρεύτηκε και νίκησε η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ζορίστηκε αλλά πέρασε από την έδρα της Γκαζιαντέπ με σκορ 76-68, και παρέμεινε αήττητη στο τουρκικό πρωτάθλημα, όντας στην κορυφή με ρεκόρ 9-0.

Η Φενέρ μπήκε στο ματς δυναμικά παρά τις πολλές απουσίες (Τζεκίρι, Γκούντουριτς, Γουίλμπεκιν, Πιέρ) και προηγήθηκε με 20-9 από νωρίς. Παρόλα αυτά, δε συνέχισε με την ίδια συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να δεχθεί από την Γκαζιαντέπ ένα σερί 29-6, το οποίο της έδωσε μεγάλο προβάδισμα (38-26).

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι τις αρχές της τέταρτης περιόδου, όταν η ομάδα του Ιτούδη σοβαρεύτηκε, πήρε τον έλεγχο του αγώνα, και τελικά έφτασε στο διπλό.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Τζόναθαν Μότλεϊ με 19 πόντους. Από κοντά ακολούθησε ο Κάρσεν Έντουαρντς με 13, ενώ Νάιτζελ Χέιζ και Σέχμους Χαζέρ είχαν από 12. Για την αξιόμαχη Γκαζιαντέπ, που υποχώρησε στο 3-5, ξεχώρισε ο Κόντι ΜακΙντάιρ με 29 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 42-35, 56-54, 68-76

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x