Έτοιμη για την κατάκτηση του ισπανικού Κυπέλλου η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» νίκησαν εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο 80-63 την «οικοδέσποινα» του F8 του Copa Del Rey, Γκραν Κανάρια, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης και πήραν το «εισιτήριο» για τον κυριακάτικο τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα στη Μάλαγα.
Οι παίκτες του Τσους Ματέο έχαναν στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου από τους νησιώτες, όμως το 25-16 επιμέρους σκορ σε τρίτη και τέταρτη περίοδο τους έφερε ακόμα και στο +20 για την τελική επικράτηση.
Κορυφαίοι των Μαδριλένων ήταν οι Χεζόνια με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ, Καμπάτσο με 13, Γιουλ με 12 και Μούσα με 11 πόντους. Ο Ταβάρες είχε 7 πόντους, 11 ριμπάουντ και 1 ασίστ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






