Ευρώπη

Απολογήθηκε η FIBA στον Γουεμπανιάμα για την… υποτιθέμενη συνέντευξη

Δημόσια συγγνώμη στον Βίκτορ Γουεμπανιάμα ζήτησε η FIBA, η οποία παραδέχτηκε πως ο Γάλλος φόργουορντ δεν έδωσε ποτέ συνέντευξη στην ιστοσελίδα της.

Την ανάγκη να απολογηθεί στον Βίκτορ Γουεμπανιάμα ένιωσε η FIBA, αφού αποδείχτηκε ότι ο 19χρονος Γάλλος ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Νωρίτερα, το παιδί-θαύμα του γαλλικού μπάσκετ είχε ξεκαθαρίσει μέσω ενός ποσταρίσματός του ότι δεν είχε κάνει τις συγκεκριμένες δηλώσεις και έτσι από την πλευρά της η παγκόσμια ομοσπονδία του ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Η ανακοίνωση της FIBA:

«Πρόσφατα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της FIBA ένα άρθρο με μία υποτιθέμενη συνέντευξη με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Έπειτα από αμφιβολίες που εξέφρασε ο παίκτης αναφορικά με τη συγκεκριμένη συνέντευξη, η οποία είχε χορηγηθεί στη FIBA από έναν Γάλλο συνεργάτη, η αυθεντικότητα της συνέντευξης δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιωθεί.

Η FIBA αμέσως αφαίρεσε το άρθρο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αμέσως τερμάτισε τη συνεργασίας της με τον εξωτερικό συνεργάτη της. Η FIBA απολογείται στον Βίκτορ και στη γαλλική εθνική ομάδα και τους εύχεται τα καλύτερα ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x